Je kunt je het beste natuurlijk zo snel mogelijk aanmelden. Met de invoering van het toelatingsrecht (Wet vroegtijdige aanmelddatum en toelatingsrecht tot het mbo) heeft iedere mbo-student per 1 augustus 2017, die zich uiterlijk op 1 april aanmeldt voor ÈÈn of meer beroepsopleidingen, het recht toegelaten te worden tot de opleiding van zijn of haar eerste voorkeur.
Van Bureau Studentenzaken krijg je een mail van de bevestiging op het door jou opgegegeven mailadres. Heb je niets ontvangen? Check dan even jouw spammap. Met de invoering van het toelatingsrecht (Wet vroegtijdige aanmelddatum en toelatingsrecht tot het mbo) heeft iedere mbo-student per 1 augustus 2017, die zich uiterlijk op 1 april aanmeldt voor één of meer beroepsopleidingen, het recht toegelaten te worden tot de opleiding van zijn of haar eerste voorkeur.
Neem het door jou ingevulde informatieformulier mee, een kopie van een geldig ID/Paspoort (kopie rijbewijs is niet geldig). Ook ontvangen we graag een kopie van je diploma(‘s.) Indien je nog geen diploma(‘s) hebt, neem dan een kopie van je meest recente cijferlijst mee. Indien van toepassing: een kopie van het bewijs van je verblijfstitel met daarbij een kopie van je zorgverzekeringskaart waarop jouw BSN staat.
Je kunt het beste een mail sturen via het contactformulier. Iemand van de intake neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op om je vragen te beantwoorden.
Elke opleiding begint op de laatste maandag van augustus van het nieuwe schooljaar, ongeacht de data van de landelijke zomervakanties. Stroom je in in februari, dan start de opleiding op de laatste maandag van januari.
Je ontvangt medio juli een mail op het door jou opgegeven privé mailadres hoe laat je waar wordt verwacht. Heb je niets ontvangen? Check dan even jouw spammap.

De lesdag wordt altijd medio mei bekend voor het nieuwe schooljaar.

Voor schooljaar 2018/2019 zijn het de volgende dagen:

  • Dienstverlening Helpende Zorg & Welzijn, start augustus: maandag
  • Dienstverlening Helpende Zorg & Welzijn, start februari: maandag
  • Maatschappelijke Zorg/Verzorgende IG (MZ/VZ), start augustus: donderdag
  • Maatschappelijke Zorg/Verzorgende IG (MZ/VZ) FLEX (Vivium), start februari: vrijdag
  • Verpleegkundige, start augustus: eerste 20 weken op maandag en dinsdag
  • Verpleegkunde FLEX (2,5 jaar), start augustus: donderdag
  • Verpleegkunde FLEX (Run for Care): eerste 20 weken volledig school, lesdag daarna wordt nog bekend gemaakt.
Je kunt een mail sturen naar onze Financiële administratie: boekhouding.gvs@rocva.nl.
Je ontvangt medio juli een mail op het door jou opgegeven privé mailadres over jouw eerste lesdag. Hierbij zit ook de boekenlijst en gebruiksaanwijzing voor het bestelproces bijgevoegd.
We adviseren je even contact op te nemen met Bureau Studentenzaken, via ons algemene nummer 035 – 68 92 000.
Je krijgt de eerste 6 maanden school. Je wordt door je SLB’er in dit eerste half jaar begeleid om een geschikte stageplek te vinden.

Op www.stagemarkt.nl zie je alle erkende leerbedrijven. Heb je verdere hulp nodig? Neem dan even contact op met jouw mentor.

Staat jouw vraag hier niet bij?
Neem dan even contact met ons op via het contactformulier.

Scroll naar top